Szolgálati közlemény | 100 feliratkozó

 Kedves Olvasóink!
Ismét egy örömhírt szeretnénk bejelenteni: a Morán Stúdió YouTube csatornája elérte a 100 feliratkozós közönséget! Először is köszönjük szépen nektek, olvasóinknak; másodszor pedig köszönjük mindazoknak, akik jelen blogunkat nem szokták gyakorta olvasni, de videóinkat szívesen nézik. Ennek örömére egy új csatornaképpel is készültünk, s megjelentettük a Morán Stúdió új intróját is.

Morán Stúdió - 100 feliratkozó

 Külön ki szeretnénk emelni "Der Hühnerstall - Tyúkól építés" című videónkat, melynek feliratkozóink 87%-át köszönhetjük, s melyet már több, mint 20 ezren tekintettek meg. Eme alkotásunk nagy sikerét mutatja az is, hogy már 200 tetszésnyilvánítás érkezett rá, s hogy még Indiából, Pakisztánból, s Indonéziából is tetemes mennyiségű ember nézte meg. Ezután következik "Kukorékoló kiskakas | Kukurikúúú!" címre hallgató felvételünk, majd a "Tarajas költözik | Egy kakas élete", mely volt vezérkakasunk, Tarajas új udvarba való kerülését mutatja be.

Morán Stúdió - YouTube
Szépen növekedünk!

  Ezen túl érdemes megfigyelni, hogy bár már 374 órányi videómegtekintésünk van, 118-an vannak feliratkozva csatornánkra, tehát egy feliratkozó több, mint 3 órát kellene, hogy nézze videóinkat, ha csak ők lennének kíváncsiak alkotásainkra. Így hát arra buzdítunk titeket, hogy ha még nem tettétek meg, iratkozzatok fel csatornánkra, hogy mihamarabb már az 1000. feliratkozóról tudósíthassunk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Tyúktetű!

Automata tyúkólajtó

TyúkÉtlap