Szolgálati közlemény | Morán Stúdió weblap

 Kedves Olvasóink!
Eljött az ideje legújabb fejlesztésünk bejelentésének. Mégpedig annak, hogy elkészült a Morán Stúdió hivatalos weblapja. Így ezentúl, ha a "Bemutatkozás" gombra kattintotok, vagy ha bárhol a blogon a Morán Stúdió profilt szeretnétek megtekinteni, a www.moranstudio.hu weblapra fogtok jutni.

A Morán Stúdió weblapja

 Eme új felületünkön tájékozódni tudtok kész és folyamatban lévő projektjeinkről, jövőbeli terveinkről, elérhetőségeinkről, valamint elolvashatjátok bemutatkozásunkat is. Egyfajta elosztóközpontnak készítettük honlapunkat, ahonnan egyszerűen el tudjátok érni összes munkánkat és felületünket. Így például a Tyúk a háznál blogot, a Tyúkfórumot, s a közösségi média oldalaink közül az Instagram-ot a YouTube-ot és a Facebook-ot.

A Morán Stúdió elérhetőségei
Így érhettek el minket

 És még pár szót a készülőben lévő Tyúkfórumról: Fórumunkat a céllal kezdtük el készíteni, hogy biztosítsunk egy moderált teret azon baromfitartók számára, akik szeretnének egymással tapasztalatot cserélni, egy-egy jelenségre, problémára választ kapni. Hiszünk benne, hogy lehetséges kulturált keretek között, hasznos információkat biztosítani egymásnak, és célunk, hogy minden szárnyasokkal foglalkozó ember feltehesse itt kérdéseit, s arra hozzáértő, tapasztalattal rendelkező személyektől érdemi választ is kapjon. Weblapunkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálhatja kedvenc háziállatfajtáját: a tyúkoktól kezdve a kacsákon át egészen a struccokig, csoportosítva nézhetik meg felhasználóink a legújabb kérdéseket és válaszokat.

A Morán Stúdió bemutatkozása
Új webhelyünkön be is mutatkozunk

 Így hát nem maradt más hátra, mint hogy arra biztassalak benneteket, hogy nézzétek meg weblapunkat, s tudjatok meg még többet a Morán Stúdióról!

Morán Stúdió
Kattints!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Tyúktetű!

Automata tyúkólajtó

TyúkÉtlap