Szolgálati közlemény | Újfajta hírlevelek és TyúkEmail címek

Kedves Olvasóink!

Íme egy újabb szolgálati közlemény, melyben arról szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy megváltozott a hírlevélre való feliratkozás módja. Ezek után már nem fogjátok fent megtalálni a "Feliratkozás" gombot blogunk fejlécében, hanem egy felugró ablakban, vagy a hírlevelek útján lehet majd kérni a legfrissebb információkat tartalmazó üzeneteinket.

Feliratkozás a hírlevelekre

Fontos kiemelni, hogy azon kedves olvasóink, akik eddig is kaptak hírleveleket, azok ez után is - bár új formátumban  - meg fogják találni virtuális postaládájukban legújabb küldeményeinket.
Akik pedig eddig még nem tették meg, azokat ezúton is arra biztatnám, hogy eme új módszerrel, vagy akár e-mail/Messenger üzenet útján iratkozzanak fel újdonságainkra.

Megszűnik a FeedBurner
Ezentúl NE így csináld!


Feliratkozás hírlevélre
Újdonság: ezek után a hírlevelek alján található kérdőív segítségével is kérheted egy ismerősöd felvételét a hírleveleket kapó személyek közé

Az előbbiekhez hozzá szeretném tenni még azt is, hogy mi nem szeretnénk senkit sem elárasztani már-már spam üzenetekkel, így hetente csak egy e-mailt fogtok kapni (mégpedig vasárnap), benne az elmúlt időszak friss cikkeivel.


Hírlevél
Megújult a hírlevelek formátuma is

A másik újdonság az az, hogy most már van lehetőségetek külön-külön írni a szárnyasoknak, akik minden esetben nagy örömmel fogják megválaszolni kérdéseiteket, kéréseiteket.
Íme tehát az új e-mail címek:
Kotkoda: kotkoda.tyuk@gmail.com
Tyúkanyó: tyukanyo.tyuk@gmail.com
Nagytaréj: nagytarej@gmail.com
Picirkus: picirkus@gmail.com


Aranyos kiscsibe
Bizony ám, mi már e-mailezni is tudunk!

Ezen kívül az általános észrevételeitekkel kapcsolatban a tyukahaznal@gmail.com elérhetőségen, technikai problémákkal, hibákkal összefüggésben pedig az admin@tukahaznal.hu e-mai címen kereshettek minket.

Kérdőív és chat
Az új modulok

Végezetül pedig fel szeretném hívni figyelmeteket két, viszonylag új lehetőségre weblapunkon:
Már Messengeren keresztül is elérhettek minket, így ha gyorsan szeretnétek választ kapni kérdéseitekre, válasszátok ezt a megoldást! A másik újdonság pedig az, hogy blogunk alján lehetőségetek van kitölteni egy rövid kérdőívet, amelynek segítségével sok értékes információt oszthattok meg velünk, hogy tökéletesíteni tudjuk blogunk működését.

Morán Stúdió

.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Tyúktetű!

Automata tyúkólajtó

TyúkÉtlap